HATAY / DÖRTYOL - Dörtyol Fen Lisesi

Nis

Bilim söyleşileri kapsamında Doç. Dr. Reşat GEÇEN hocamız öğrencilerimiz ile 19.04.2024 Cuma günü söyleşi yapacaktır.

Nis

Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektör ve Dekanları okulumuzda geleceğin meslekleri ile ilgili sunum yaptılar.

Mrt

11-D sınıfının sosyal etkinlik projesi kapsamında konteyner kentteki çocuklarla yaptığı etkinliklerde buluştular. İlçemiz konteyner kentinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ock

Dörtyol Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu  16 Ocak Salı günü okulumuza ziyaret gerçekleştirmiştir. Okulumuzun bölümünü gezen Özel Eğitim 3. Kademe öğrencilerini okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyduk.

Ekm

Ekim ayı meme kanseri farkındalık oluşturmak amacıyla Dörtyol Ketem ile iş birliği içerisinde erken teşhisin önemi farkındalığı anlatılarak eğitim programı düzenlendi.

Ekm

Okulumuz kız voleybol takımı Şehit Ayhan Say Çok Programlı Lisesini, Dörtyol Cennet Ana Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ve Süleyman Demirel Anadolu lisesini sırasıyla 2-1, 2-0 ve 2-1 yenmiştir. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Dörtyol Fen Lisesi geçtiğimiz günlerde “Dördüncü Mezunlar Pilav Günü” etkinliği düzenledi.