HATAY / DÖRTYOL - Dörtyol Fen Lisesi

Öğrencilerimize İlkyardım Eğitimi Verildi

Verilen eğitimi öğrencilerimiz çok dikkatli bir şekilde dinleyerek ve ara ara uygulamalarda bulunarak verimli bir şekilde tamamladılar.

26-09-202326-09-202326-09-2023Öğrencilerimizin "İlk Yardım" konusunda bilinçlenmeleri amacıyla okulumuz hemşiresi Şükran SAĞIR tarafından, okulumuz öğrencilerine ilkyardım eğitimi verildi.

Okul olarak yaptıkları çalışmalardan dolayı okulumuz hemşiresi Şükran SAĞIR 'a ve eğitimin alınması sırasında destek olan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 26.09.2023 - Güncelleme: 26.09.2023 14:37 - Görüntülenme: 144