HATAY / DÖRTYOL - Dörtyol Fen Lisesi

Dörtyol Fen Lisesinde Geleneksel 4. Pilav Günü Etkinliği

Dörtyol Fen Lisesi geçtiğimiz günlerde “Dördüncü Mezunlar Pilav Günü” etkinliği düzenledi.

26-09-2023

Her yıl düzenlediği “Pilav Günü” etkinliklerini geleneksel hale getiren Dörtyol Fen Lisesi bu yılda “Dördüncü Mezunlar Pilav Günü” etkinliği yoğun bir katılımla yapıldı.
Pilav günü etkinliğinde Dörtyol Fen Lisesi eski mezunları okulda halen eğitim gören öğrenciler ile bir araya geldi. Okul anılarının anlatıldığı ve hoş sohbetlerin yapıldığı etkinlikte mezun öğrenciler okuyan öğrencilere nasıl başarılı olduklarını ne yapmaları gerektiğini anlattılar.
Dörtyol Fen Lisesi Okul Müdürü Çağatay Çaça; geleneksel pilav günü dolayısıyla oluşan tablodan gurur duyduğunu gelecekte büyük başarılara imza atacaklarını ifade etti.
26-09-202326-09-2023Pilav günü etkinliği dağıtılan pilav ikramları ile sona erdi.

Yayın: 26.09.2023 - Güncelleme: 26.09.2023 15:02 - Görüntülenme: 225